Volkoren couscous salade 🤩

Ingrediënten

Wat heb je nodig?

• 80 gr couscous per persoon

• 120 ml warm water per 80 gr. Dus voor twee personen bijv 240 ml

• 350 gr kippendijfilet

• 1/2 zakje gyros kruiden @verstegen

• (Geraspte) wortel 🥕

• Komkommer 🥒

• Sla 🥬

• Feta kaas met kruiden (deze koop ik bij de Lidl)

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Kook 240 ml water voor 2 personen en weeg 160 gr couscous af. Doe dit in een schaaltje en dek af. Wacht 5 min.

2. Doe in een kom de kippendijfilet blokjes met 1/2 zakje gyros kruiden en 2 el olijfolie

3. Bak de kip in ongeveer 10 min gaar

4. Snijd ondertussen de wortel heel fijn, en snijd de komkommer in blokjes

5. Na 5 minuten kun je de couscous “los trekken” met een vork

6. Doe sla in een kom, voeg daar de couscous aan toe, de wortel, komkommer en schep de kip boven op. Hussel het even met elkaar en top af met feta kaas en eetsmakelijk! 🤩