Snicker Dadels 🤩

Snicker Dadels 🤩

Ingrediënten

Wat heb je nodig?

✨ Israeli Medjool dadels

✨ 20 gram 100% pindakaas

✨ ½ reep pure chocolade

✨ Een handje ongezouten pinda’s

✨ Roomkaas light (om een dadel feestje er van te maken!)

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Snijd de dadels verticaal doormidden, en ontpit de dadels en haal ook het kroontje weg van de dadels.

Doe hier wat pindakaas tussen, en voeg eventueel nog wat ongezouten pinda’s toe, en klap de dadel dicht.

2. Smelt de pure chocolade au bain-marie (dit betekent dat je een pannetje boven een pan met kokend water hangt, op deze manier smelt de chocolade het beste).

3. Dip de dadels in de gesmolten chocolade, hak wat ongezouten pinda’s fijn en top af met wat pinda’s. Doe dit minimaal een uurtje in de koelkast. Je kan ook de dadels ontpitten, en hier roomkaas light tussen smeren. Top af met wat hazelnoten en eet smakelijk!