De vuurpijl knakworstjes πŸ€©πŸŽ‡βœ¨

De vuurpijl knakworstjes πŸ€©πŸŽ‡πŸŽ„βœ¨ | Oud&Nieuw borrelhapje!

Ik heb weer een super leuk receptje voor jullie als je nog opzoek bent naar leuke hapjes voor oud&nieuw! 😊 De vuurwerk knakworstjes!

IngrediΓ«nten

Wat heb je nodig? (Voor 10 personen)

✨ 5 vellen (volkoren)bladerdeeg

✨ 2 blikken runderknakworst

✨ 1 galiameloen

✨ Sateprikkers

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Laat het bladerdeeg ontdooien.

2. Doe de knakworsten allemaal op een satΓ©prikker, maar zorg dat de bovenkant (het puntje) openblijft. Hier komt de meloen. Snijd de galiameloen in driehoek stukjes.

3. ⁠Snijd het bladerdeeg in reepjes. Wikkel de reepjes om de knakworst heen.

4. ⁠Kluts een ei. Smeer het bladerdeeg in met het eigeel. Zet de knakworstjes 10-12 minuten op 200 graden in de oven of airfryer.

5. ⁠Haal de knakworstjes er uit. Laat het even afkoelen. Doe de driehoek meloen stukjes boven op de knakworsten en eet smakelijk!