De vuurpijl knakworstjes π€©πβ¨
De vuurpijl knakworstjes π€©ππβ¨ | Oud&Nieuw borrelhapje!
Ik heb weer een super leuk receptje voor jullie als je nog opzoek bent naar leuke hapjes voor oud&nieuw! π De vuurwerk knakworstjes!
IngrediΓ«nten
Wat heb je nodig? (Voor 10 personen)
β¨ 5 vellen (volkoren)bladerdeeg
β¨ 2 blikken runderknakworst
β¨ 1 galiameloen
β¨ Sateprikkers
Bereiding
Hoe maak je het?
1. Laat het bladerdeeg ontdooien.
2. Doe de knakworsten allemaal op een satΓ©prikker, maar zorg dat de bovenkant (het puntje) openblijft. Hier komt de meloen. Snijd de galiameloen in driehoek stukjes.
3. β Snijd het bladerdeeg in reepjes. Wikkel de reepjes om de knakworst heen.
4. β Kluts een ei. Smeer het bladerdeeg in met het eigeel. Zet de knakworstjes 10-12 minuten op 200 graden in de oven of airfryer.
5. β Haal de knakworstjes er uit. Laat het even afkoelen. Doe de driehoek meloen stukjes boven op de knakworsten en eet smakelijk!