Ravioli met een salie botersaus π€€β¨π§πΏ
Ravioli met een salie botersaus π€€β¨π§πΏ
Deze chocolade mousse staat binnen een uurtje op tafel en bevat maar 3 ingrediΓ«nten! Dit is een heerlijk toetje voor de feestdagen of wanneer je gewoon zin hebt in een lekker toetje!
IngrediΓ«nten
Wat heb je nodig? (Voor 4 personen)
β¨ 150-200 gram gevulde ravioli per persoon (ik zou er eentje met stoofvlees kiezen! Die past bij deze saus)
β¨ 30-50 gram ongezouten roomboter
β¨ Wat blaadjes salie
β¨ Parmezaanse Kaas
β¨ Peper & zout
Bereiding
Hoe maak je het?
1. Kook de ravioli zoals beschreven staat op de verpakking, of zoals de delicatesse winkel dat beschrijft! (Wanneer je verse pasta koopt)
2. Pak een pan. En smelt de boter op een heel laag pitje. Wrijf de salie blaadjes tussen je handen zodat de smaken open gaan staan.
3. Voeg de salie blaadjes toe aan de gesmolten boter en voeg ook wat peper en zout toe. Laat de smaken even intrekken.
4. Leg de ravioli op een bord, en doe daar het boter sausje overheen met wat salie blaadjes. Top af met een beetje Parmezaanse kaas en eet smakelijk!