De crispy chocolate peanut bars π€©π€€π«
De crispy chocolate peanut bars π€©π€€π«
Ohh my! Deze bars zijn ZO ontzettend lekker. Ik kan hier echt heel erg van genieten, en tijdens mijn zwangerschap nog meer haha. Dit receptje is met alleen maar natuurlijke ingrediΓ«nten gemaakt! Je kunt er 10 stukken van snijden en in 1 stuk zit 168 kcal!
IngrediΓ«nten
Wat heb je nodig? (Voor 10 stukken)
β¨ 80 g normale pindakaas
β¨ 60 g ongezouten pindaβs
β¨ 60 g pure chocolade druppels
β¨ 5 el honing
β¨ 2 kleine rijstwafels
β¨ 1 tl vanille aroma
β¨ 2 tl kokosolie
Bereiding
Hoe maak je het?
1. Doe de pindakaas samen met 5 el honing en 1 tl vanille aroma in een kom. Roer dit goed door elkaar heen.
2. β Hak de ongezouten pindaβs grof. Verbrokkel de 2 rijstwafels. Voeg dit samen met de pindaβs toe.
3. β Pak een klein cakeblik, en doe daar een bakpapiertje in. Doe hier alles in en zet dit even in de vriezer.
4. β Doe de pure chocolade druppels samen met 2 tl kokosolie in een schaaltje. Zet dit 1-2 minuten in de magnetron. Pak nu het cakeblik weer uit de vriezer, en giet hier de gesmolten chocolade overheen. Doe hier wat zout vlokken overheen en zet het 30-40 minuten in de vriezer. Snijd de bars in stukken en eet smakelijk!