Bagel met zelfgemaakte eiersalade, spinata romana en avocado πŸ₯‘πŸ₯―

Bagel met zelfgemaakte eiersalade, spinata romana en avocado πŸ₯‘πŸ₯―

Dit is een heerlijke & makkelijke lunch! En ook lekker eiwitrijk. 🀩 Ik vind zelfgemaakte eiersalades echt top en een uitvinding omdat het veel lager in kcal is dan de kant en klare salades.

IngrediΓ«nten

Wat heb je nodig? (Voor 1 bagel)

✨ 1 bagel

✨ 3 eieren

✨ 2 el Griekse Yoghurt 2% vet

✨ 2 el yogonaise

✨ 0,5 tl paprikapoeder

✨ 0,5 tl kerriepoeder

✨ Verse bieslook

✨ Peper & zout

✨ 1/3 avocado

✨ 2/3 plakjes spinata romana

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat de eieren even afkoelen. Pel deze en snijd ze in stukjes.

2. Doe het ei, samen met de yogonaise en Griekse yoghurt in een kom. Breng op smaak met peper, zout, kerriepoeder, paprikapoeder en bieslook. Roer het goed door elkaar heen.

3. Bak de bagel af zoals op de verpakking staat. Snijd de avocado in stukjes. Bak de plakjes spinata romana krokant.

4. Besmeer de bagel met de eisalade, en doe hier de avocado en spinata romana op. Eet smakelijk 🀩