Broodje ei salade π£π₯
Broodje ei salade π£π₯ | Lekker eiwitrijk β¨πΈ | 347 kcal per broodje π€©
Ik maakte weer eens een nieuwe variant van een ei-salade, en deze was echt heel erg lekker en meer dan goed gekeurd! Dit is heerlijk op een volkorenbol, of op crackers als tussendoor. De ei-salade kan je max 2 dagen in de koelkast bewaren.
IngrediΓ«nten
Wat heb je nodig? (Voor 2 broodjes)
β¨3 eieren
β¨3 el griekse yoghurt 2% vet
β¨2 el yogonaise
β¨1 tl kerriepoeder
β¨0,5 tl paprikapoeder
β¨Handje verse bieslook
β¨Peper en zout
Bereiding
Hoe maak je het?
1. Zet een pan met water op en breng het water aan de kook. Kook de eieren 10 minuten.
2. β Laat de eieren even afkoelen. Pel deze en snijd deze in kleine stukjes.
3. β Pak een kom. Doe daar de gesneden ei, 3 el griekse yoghurt en 2 el yogonaise in. Hussel dit door elkaar heen.
4. Voeg nu 1 tl kerriepoeder, 0,5 tl paprikapoeder, peper en zout toe. Top af met wat verse bieslook.
5. β Besmeer een volkorenbol hiermee en eet smakelijk! Geniet van een heerlijke lunch!
Kcal: 347 | Kh: 37.5 g | Eiwitten: 12 g | Vet: 11.8 g | Vezels: 1.1 g