Broodje ei salade 🐣πŸ₯š

Broodje ei salade 🐣πŸ₯š | Lekker eiwitrijk ✨🌸 | 347 kcal per broodje 🀩

Ik maakte weer eens een nieuwe variant van een ei-salade, en deze was echt heel erg lekker en meer dan goed gekeurd! Dit is heerlijk op een volkorenbol, of op crackers als tussendoor. De ei-salade kan je max 2 dagen in de koelkast bewaren.

IngrediΓ«nten

Wat heb je nodig? (Voor 2 broodjes)

✨3 eieren

✨3 el griekse yoghurt 2% vet

✨2 el yogonaise

✨1 tl kerriepoeder

✨0,5 tl paprikapoeder

✨Handje verse bieslook

✨Peper en zout

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Zet een pan met water op en breng het water aan de kook. Kook de eieren 10 minuten.

2. ⁠Laat de eieren even afkoelen. Pel deze en snijd deze in kleine stukjes.

3. ⁠Pak een kom. Doe daar de gesneden ei, 3 el griekse yoghurt en 2 el yogonaise in. Hussel dit door elkaar heen.

4. Voeg nu 1 tl kerriepoeder, 0,5 tl paprikapoeder, peper en zout toe. Top af met wat verse bieslook.

5. ⁠Besmeer een volkorenbol hiermee en eet smakelijk! Geniet van een heerlijke lunch!

Kcal: 347 | Kh: 37.5 g | Eiwitten: 12 g | Vet: 11.8 g | Vezels: 1.1 g