De carpaccio rolletjes π€€
De carpaccio rolletjes π€€
Deze carpaccio rolletjes zijn echt een uitkomst als een heerlijk borrelhapje, tussendoortje of een heerlijke lunch! Heb jij rijstvellen wel eens uitgeprobeerd? Dit is echt een heerlijk recept!
IngrediΓ«nten
Wat heb je nodig? (Voor 4-6 personen)
β¨ Carpaccio (180 g)
β¨ Rucola (1 kleine zak)
β¨ Pijnboompitten (50 g)
β¨ Parmezaanse kaas (50 g)
β¨ Truffelmayonaise (8 tl)
β¨ Peper en zout
β¨ Rijstvellen (6-7 stuks)
Bereiding
Hoe maak je het?
1. Rooster de pijnboompitten.
2. β Pak een pan en doe daar lauw water in. Week de rijstvellen 1-2 minuten maar zorg dat ze niet te ver door weken.
3. β Pak een plank. Leg daar een rijstvel op. Doe hoe wat truffelmayonaise op. Beleg het vervolgens eerst met de carpaccio. Doe dan daar wat pijnboompitten, truffelmayonaise, peper, zout, Parmezaanse kaas en rucola op.
4. Vouw eerst de zijkanten van de vellen naar binnen en rol het vervolgens op. Maak een scherp mes een beetje nat, en snijd de rol vervolgens in 3 stukken.
5. β Top af met wat Parmezaanse kaas en pijnboompitten en eet smakelijk!