De pasta met een gezondere spinazie roomsaus en garnalen 🍀🀩

De pasta met een gezondere spinazie roomsaus en garnalen 🍀🀩

Ik heb weer een heerlijk en makkelijk receptje voor jullie! Dit is super snel te maken en staat ook zo op tafel. Je kunt uiteraard de garnalen vervangen voor kip als je dat lekkerder vindt!

IngrediΓ«nten

Wat heb je nodig? (Voor 2 boterhammen)

✨ 70 gram pasta per persoon (ongekookt afgewogen) Je kan het beste volkoren pasta gebruiken maar deze had ik nog in huis :)

✨ 350 gram bladspinazie

✨ 1 gele ui

✨ 2 teentjes knoflook

✨ 1/2 kruidenkaas light

✨ 1 pakje kookzuivel

✨ 150 gram knoflook garnalen

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Kook eerst de pasta 10-12 minuten

2. Snipper de ui, en pel de 2 teentjes knoflook

3. Doe een scheutje olijfolie in de pan en bak de ui aan en pers de knoflook uit. Doe hier de spinazie bij en wacht tot de spinazie slinkt

4. Doe een scheutje olijfolie in een andere pan en bak de garnalen gaar

5. Doe bij de spinazie de kookzuivel, en 1/2 pakje kruidenkaas light. Roer dit even door en wacht tot het wat dikker wordt. Doe de gekookte pasta hierbij, roer het even door en voeg hier ook de garnalen aan toe, en eet smakelijk!