De krokante gnocchi met een truffelroomsaus π€€π
De krokante gnocchi met een truffelroomsaus π€€πβ¨ |Binnen 20 minuten op tafel!
Deze krokante gnocchi is heel erg makkelijk te maken. Gnocchi kun je ook koken of bakken. Maar.. probeer de gnocchi eens te maken uit de airfryer! Het wordt ontzettend krokant en de smaak wordt veel lekkerder met de saus. Deze truffelroomsaus staat ook snel op tafel, en is goed te combineren met de gnocchi! Mocht je gnocchi niet zo lekker vinden of te duur vinden? Maak het dan met tagliatelle!
IngrediΓ«nten
Wat heb je nodig? (Voor 4 personen)
β¨ Verse gnocchi (800 g)
β¨ Kastanje Champignons (500 g)
β¨ Gele ui (2 stuks)
β¨ Knoflook (4-5 tenen)
β¨ Kookroom of zuivel (400 ml)
β¨ Parmezaanse kaas (50 g)
β¨ Truffelpoeder (4 tl) (ik gebruik deze van @oilvinegarofficial , no sponsoring, dit kan je ook vervangen door truffeltapenade)
β¨ Olijfolie (6 el)
β¨ Peper en zout
Bereiding
Hoe maak je het?
1. Verwarm de oven of airfryer voor op 200 graden.
2. Doe de gnocchi in een kom en voeg 4-5 el olijfolie, peper, zout en de truffelpoeder toe. Hussel alles goed door elkaar.
3. Doe een bakpapier op de bakplaat of in de airfryer en zet de gnocchi 12-15 minuten op 200 graden in de airfryer. Schep halverwege even om.
4. Snijd nu de champignons eerst in plakjes en snijd het dan wat fijner. Pel de tenen knoflook en snipper de ui.
5. Doe 1-2 el olijfolie in een pan, pers de knoflook uit en voeg de ui toe. Fruit dit 2 min aan.
6. Voeg nu de kastanje champignons toe en bak dit 5 min mee.
7. Voeg nu de truffelpoeder toe. Bak dit kort mee. Schenk de kookroom in de pan en breng op smaak met peper en zout. Laat het even indikken (zo ongeveer 5-10 min).
8. Doe de gnocchi op een bord en schep de saus er overheen en geniet er van!