De parelcouscous salade met gerookte kip en een pesto dressing πŸ₯—πŸ₯¬πŸ—

De parelcouscous salade met gerookte kip en een pesto dressing πŸ₯—πŸ₯¬πŸ—πŸŒΏ | Staat binnen 15 min op tafel! | Mealprep en to go lunch of dinner!

Deze heerlijke parelcouscous salade kun jij een dag van te voren maken om mee te nemen naar je werk als lunch! Maar het is ook mogelijk om dit lekker als avondmaaltje te eten!

IngrediΓ«nten

Wat heb je nodig? (Voor 4 personen)

✨ Parelcouscous 75 g p.p. (300 g)

✨ 1 liter kokend water

✨ 4 el groene pesto

✨ 3-4 el fristelijn

✨ 4 el water

✨ Pijnboompitten (50 g)

✨ 1 hele courgette

✨ 1 zak ijsbergsla melange (200 g)

✨ Gerookte kip (400 g)

✨ Mini mozzarella bolletjes (125 g)

✨ Zongedroogde tomaatjes (100 g)

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Zet een pan met 1 liter water op en breng het aan de kook. Kook de parelcouscous zoals beschreven staat op de verpakking.

2. Snijd de gerookte kipfilet in blokjes, en snijd de courgette in ringen. Gril de courgette even aan.

3. Maak nu de pesto dressing. Pak een kommetje, en doe daar de pesto, friteslijn en het water in. Roer dit goed door elkaar.

4. Pak een grote schaal. Doe daar de ijsbergsla melange in, en de gekookte parelcouscous. Giet de pestodressing over de salade heen, en hussel alles goed door elkaar.

5. Voeg nu de gerookte kip, mini mozzarella balletjes, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en de gegrilde courgette toe. Geniet er van en eet smakelijk!