Eiwitrijke wentelteefjes πŸ€©πŸ€€πŸ“

Eiwitrijke wentelteefjes πŸ€©πŸ€€πŸ“

Deze eiwitrijke wentelteefjes zijn echt heeeeerlijk als ontbijt of lunch! De wentelteefjes doen me echt aan vroeger denken, want ik kreeg deze Γ‘ltijd als ik vakantie had!

IngrediΓ«nten

Wat heb je nodig?

✨ Oud brood (ik doe dit soms om de vriezer leeg te maken, voorkeur is volkoren brood)

✨ 2 eieren

✨ 200 ml (amandel/lactose vrije/normale) melk

✨ Scheutje kaneel

✨ 15 gr eiwitpoeder smaak naar keuze (ik gebruik altijd vanille smaak)

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Doe de 2 eieren in een diep bord, en kluts dit even door elkaar heen. Voeg nu de 200 ml melk toe!

2. Doe daar een flinke scheut kaneel en 15 gr eiwitpoeder bij. Kluts dit even goed door elkaar heen

3. Snijd optioneel de korstjes van het brood af, en doe een scheutje/spray olijfolie in de pan. Haal het brood door het beslag heen en bak de wentelteefjes tot dat ze goudbruin zijn

4. Top af met fruit naar keuze en eventueel wat mayple syrup, en eet smakelijk! 🀩