Kaas-pesto twisters πŸ§€

IngrediΓ«nten

Wat heb je nodig?

✨ 1 pak bladerdeeg

✨ 1 zakje geraspte oude/belegen kaas 30+

✨ 1 bakje verse pesto

✨ 1 ei πŸ₯š

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Verwarm de oven/airfryer voor op 220 graden

2. Laat de bladerdeegvellen zo ongeveer 10-15 ontdooien. Haal deze ook echt even uit het pak en verspreid over bijv. Je aanrecht

3. Smeer het bladerdeeg vel in met pesto en strooi hier wat kaas overheen. Doe hier een bladerdeeg vel bovenop, en druk even aan

4. Snijd dit in 4 reepjes. En draai de reepjes voorzichtig in een twister.

5. Kluts een ei, smeer de kaasstengels in met het eigeel en top af met wat zeezout en geraspte kaas! Doe ze voor 20-25 min op 220 graden in de oven!