Kip tandoori met naan 🀩

Kip tandoori met naan 🀩

IngrediΓ«nten

Wat heb je nodig?

✨ 1 naanbrood per persoon (kan ook met flatbreads of wraps)

✨ 150 gram kipfilet per persoon

✨ 1/2 zakje kiptandoori kruiden (je kan altijd meer gebruiken maar de kruiden zijn vrij sterk)

✨ 500 gram cherry tomaten

✨ 1 bos bosui

✨ Ijsbergsla

✨ Komkommer πŸ₯’

✨ 4 el olijfolie

✨ Optioneel: knoflooksaus & siracha

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Snijd de kipfilet in blokjes en doe dit in een kom. Voeg hier 1/2 zakje kip tandoori kruiden aan toe, en 4 el olijfolie. Mix dit even goed door elkaar.

2. Halveer de cherry tomaten en snijd de bosui in ringen

3. Bak de kip even op, dit hoeft niet gaar te zijn. Voeg de cherry tomaten & bosui toe. Laat dit 10-15 minuten pruttelen met de deksel boven op de pan.

4. Wacht tot alle cherry tomaten zacht zijn geworden, en verwarm de naan’s ongeveer 3 minuten op 180 graden.

5. Doe wat ijsbergsla boven op de naan, doe hier de kip boven op, en top af met komkommer. Je kunt hier ook wat knoflooksaus en siracha bij doen en eet smakelijk! 🀩🀩