Kiptandoori met snijbonen & rijst 🍚 🌾

IngrediΓ«nten

Wat heb je nodig?

Wat heb je nodig? (Voor 2 personen)

✨ Kipfilet (350 gram)

✨ Snijbonen 400 gram

✨ Tomatenpuree – 35 gram

✨ Bosui

✨ Kiptandoori kruiden van @verstegennl

✨ 70 gram rijst per persoon

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Zet 2 pannen water op en kook de rijst 10-12 minuten. En de snijbonen 5-7 minuten.

2. Snijd de kipfilet in blokjes en doe deze in een kom. Voeg 2 el olijfolie toe en 1/2 zakje tandoori kruiden.

3. Snijd de bosui in ringen. Bak de kip in een pan (er hoeft geen olie meer toegevoegd te worden in de pan). Voeg de bosui toe en bak de kip gaar.

4. Voeg 1/2 blikje tomatenpuree toe (35 gram). Laat dit 3-5 minuten even pruttelen. En eetsmakelijk! 🀩