Libanese pizza wrap met kipdöner 🍕🍕

Libanese pizza wrap met kipdöner 🍕🍕| Binnen 15 minuten op tafel 🤤

Deze pizza variant is zo ontzettend lekker! Echt een tip voor in het weekend, of wanneer je even makkelijk en snel wil eten! Kies nog steeds voedzaam en dat kan op deze manier 💗✨

Ingrediënten

Wat heb je nodig? (Voor 5 stuks)

✨ Libanese wraps (volkoren optioneel) 5 stuks

✨ 1 hele courgette

✨ 3 zoete puntpaprika’s

✨ 2 grote rode uien

✨ 1 pakje gezeefde tomaten

✨ 2 bollen mozzarella (light)

✨ Kipdöner- of kebabflakes (300 gram)

✨ 1 zakje 30+ geraspte kaas

✨ Oregano

✨ Knoflooksaus

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Verwarm de oven/airfryer voor op 200 graden.

2. ⁠Snijd de courgette, mozzarella en zoete puntpaprika in blokjes. Snijd de rode ui in ringen

3. ⁠Pak een libanese wrap en besmeer deze met de gezeefde tomaten. Voeg hier wat oregano en geraspte kaas aan toe. Beleg nu met de groenten en mozzarella.

4. ⁠Leg nu de kipkebab/döner flakes boven op de pizza. Zet dit voor 6-8 minuten op 200 graden in de oven of airfryer.

5. ⁠Top af met een beetje knoflooksaus en eet smakelijk! 🍕