Rigatoni met een gezonde spinazie roomsaus 🀩

IngrediΓ«nten

Wat heb je nodig?

✨ 125 gram diepvries spinazie per persoon

✨ 1 flesje kookroom light 250 ml

✨ 2/3 roomkaas light van @albertheijn

✨ 1 witte ui

✨ 3 teentjes knoflook

✨ Optioneel: kip of garnalen

✨ 70 gram rigatoni per persoon of volkoren pasta!

Bereiding

Hoe maak je het?

1. Zet een pan water op en kook de pasta 12-15 minuten

2. Snipper 1 witte ui en pel 3 teentjes knoflook. Als je kip/garnalen gebruikt, bak deze op!

3. Bak de ui, en pers de knoflook uit. Voeg nu de bevroren spinazie toe. Wacht tot dit warm is

4. Voeg kookroom toe, en voeg 2/3 roomkaas light toe.

5. Voeg nu wat peper en zout toe, en serveer met de pasta en eetsmakelijk!